طرز تهیه:
سیب زمینیها را خوب شسته و بر روی آنها با چاقو یک برش طولی ایجاد میکنیم. کمی روغن زیتون داخل برش ایجاد شده ریخته و سپس سیب زمینیها را در سینی فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه داخل فر میگذاریم.
پس از گذشت این زمان، به آرامی و به طوری که پوست سیب زمینی آسیب نبیند، داخل آن را خالی میکنیم. سیب زمینیهای پوره شده را در ظرفی ریخته و با پنیر موزارلا مخلوط میکنیم.
داخل سیب زمینی ها را با این مخلوط پر میکنیم سپس روی هر کدام از آنها را با قارچ ورقه شده، ذرت، نخود فرنگی، زیتون و فلفل دلمهی خرد شده، تزیین میکنیم.
در ظرفی جداگانه، مایونز، ماست پرچرب، آبلیمو، نمک و خردل را مخلوط کرده و سس به دست آمده را روی سیب زمینیها میریزیم. سیبزمینیهای شکم پر را بار دیگر برای چند دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا پنیرها، آب شوند.
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0